Diensten

Duikopleidingen

Denk je erover om te beginnen met duiken, op zoek te gaan naar nieuwe duikavonturen, je trainingsniveau en ervaring te verbeteren, of duikleider of instructeur te worden? Voor al deze opties ben je aan het goede adres, lees verder en begin vandaag nog aan je avontuur.

Duikuitrusting

Liberte et Bleu is in samenwerking met Totally Scuba!

Bij Totally Scuba kun je terecht voor alles rondom duiken: advies & verkoop van droogpakken, thermische bescherming en je verdere duikuitrusting. Daarnaast is Totally Scuba gespecialiseerd in reparatie van droogpakken en onderhoud van duikmaterialen. Je bent bij ons dus aan het juiste adres voor al je vragen over of problemen met je duikuitrusting. Service en maatwerk staan bij ons voorop. Totally Scuba: alles in huis, alles in het werk

Je kunt bij ons terecht voor o.a. het repareren van lekkages, scheuren en het vervangen seals, ritsen en schoenen van je droogpak; voor onderhoud en service van ademapparatuur, trimvesten, flessenkeur, kraanservice en batterijwissel van duikcomputers. Daarnaast beschikken wij over een showroom met een select assortiment aan kwaliteitsproducten van o.a. Mares, Fourth Element, BARE, Ursuit, Northern Diver, Scubapro, Shearwater, Suunto, OMS, Tecline en meer.

Duik lifestyle

Je kan je duikwereld verfraaien met je eigen kleuren, accessoires en sieraden

Binnenkort beschikbaar in onze webshop.

Duiktrips

Het is mogelijk om overal op de wereld genieten van de pracht van de onderwaterwereld.
Volg onze duikkalender en boek je droomduik.

Binnenkort beschikbaar