Over ons

Grootste duik- en opleidingscentrum van Nederland

Liberte Et Bleu Scuba School International is een van de grootste duik- en opleidingscentra in Nederland voor sportieve en professionele duikers. Op ons duikcentrum aan het Markermeer hebben we diverse binnen- en buitenbaden voor alle soorten duikcursussen. Onze cursussen worden gegeven door deskundige duikinstructeurs. Wij zijn duikinstructeurs met veel praktijkervaring en expertise in theorie en actuele ontwikkelingen.

In onze duikschool zijn 3 aangrenzende binnenzwembaden met een diepte variërend van 9 meter tot 1,35 meter, en er zijn platforms en alle benodigde apparatuur voor training in de zwembaden. Deze baden zijn ook uitgerust met 22 wandcamera’s om de trainingen te evalueren. De duiktoren omvat ook klaslokalen met computerschermen voor presentaties, buitenbaden, kleedkamers en een diepe duikput met instelbare diepte tot 21 meter.

Waarom Liberté et Bleu?

Wij werken met De Diver Diamond-filosofie.

Ons aanbod

Je kunt een gecertificeerde duiker worden van SSI, ‘s werelds meest wijdverspreide duikopleiding systeem, of je kunt hier een carrière opbouwen met verdere training.
Je kunt van onze duikinstructeurs duikopleidingen en vrij duikopleidingen krijgen op alle niveaus, van proefduiken tot professionele niveaus.
Dankzij het unieke Digital Education-netwerk van SSI bent u veel beter voorbereid op lessen en praktische toepassingen door snel en effectief theoretische kennis te herzien.

Tegelijkertijd kunnen al onze duikinstructeurs collega’s die duikopleidingen geven, duikscholen, duikverenigingen en duikers ook profiteren van al onze mogelijkheden. neem hiervoor contact met ons op

Scuba Schools International (SSI) is opgericht in 1970 met de visie om het voor iedereen mogelijk te maken veilig te leren duiken. Tegenwoordig is SSI ‘s werelds grootste professionele organisatie voor bedrijfsopleidingen, met meer dan 3.500 trainingscentra en meer dan 100.000 SSI-professionals in meer dan 150 landen.
Al meer dan 50 jaar levert SSI programma’s van hoge kwaliteit en uitrusting voor sportduiken, langeafstands duiken, vrijduiken, zeemeerminnen, zwemmen en reddingsboot programma’s, van beginner tot instructeur. Met digitaal en gedrukt materiaal dat beschikbaar is in meer dan 40 talen en meer dan 3.000 internationale SSI-trainingscentra en -resorts, stelt SSI mensen in staat om de onderwaterwereld over de hele wereld te ervaren.

Reviews van onze klanten

Ons team

Onze cursussen worden gegeven door deskundige duikinstructeurs. Wij zijn duikinstructeurs met veel praktijkervaring en expertise in theorie en actuele ontwikkelingen.

Ülkü Tuluk

Instructor

Ali Can Albayrak

Divemaster