DE MAGISCHE BLAUWE WERELD ROEPT JOU!

Duikopleiding

Je staat op het punt een van de grootste avonturen van je leven te beleven. Kies je eigen weg naar je belevenis

Duikuitrusting

Als je begrijpt hoe de uitrusting wordt gebruikt, kan je genieten van elke minuut onderwater. 

Duiklifestyle

Je duikwereld maak je compleet met trendkleuren, sieraden en accessoires uit ons ruime assortiment.

Duiktrips

Elke duik die je maakt is een kans om je vaardigheden op te frissen en te verbeteren, Blijf met ons duiken

Wij zijn een SSI-trainingscenter

Scuba Schools International (SSI) is opgericht in 1970 met de visie om het voor iedereen mogelijk te maken veilig te leren duiken. Tegenwoordig is SSI ‘s werelds grootste professionele organisatie voor bedrijfsopleidingen, met meer dan 3.500 trainingscentra en meer dan 100.000 SSI-professionals in meer dan 150 landen. Al meer dan 50 jaar levert SSI programma’s van hoge kwaliteit en uitrusting voor sportduiken, langeafstands duiken, vrijduiken, zeemeerminnen, zwemmen en reddingsboot programma’s, van beginner tot instructeur. Met digitaal en gedrukt materiaal dat beschikbaar is in meer dan 40 talen en meer dan 3.000 internationale SSI-trainingscentra en -resorts, stelt SSI mensen in staat om de onderwaterwereld over de hele wereld te ervaren.

Internationale erkenning
ISO-gecertificeerde programma’s
Als een van de oprichters van de RSTC (Recreational Scuba Education Council), belichaamt SSI de industrie volledig door de internationaal erkende ISO-certificering (International Organization for Standardization) te bezitten en een actieve rol te spelen bij het vaststellen van minimum opleidingsnormen voor de industrie. 

Voor wie?

Is duiken altijd al je droom geweest en is de oceaan een uitgestrekte en mysterieuze plek vol met wezens die volkomen vreemd lijken voor jou?
Ben je altijd gefascineerd geweest door het onderwaterleven?

Wij leren jou duiken met de juiste kennis die je opdoet door academische sessies zodat elke angst of onbegrip wordt vervangen door enthousiasme en opwinding voor avontuur in de onderwaterwereld.

Duiken met brevet

Heb je al een duikbrevet? om 4 seizoen door te blijven duiken is het mogelijk bij Liberte Et Bleu te komen duiken.

Introductieduiken

Heb je altijd al willen duiken?Dan is dit je kans voor een onvergetelijke duikherinneringen.Duikopleidingen

Bij Liberte et Bleu ben jij ook aangesloten bij een van de grootste duik organisaties ter wereld en kan je overal op de wereld duiken met je duikbrevet

Events

Wil jij een unieke teamuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeestje? Dit kunnen we samen organiseren bij Liberte et Bleu

Waarom duiken?

Leer duiken en je kijk op de wereld zal voor altijd veranderen. Je ontdekt de verborgen onderwaterwereld vol kleurrijk zeeleven en spannende landschappen. Begin vandaag nog aan je avontuur.

Je zult zien, elke duik die je maakt is een kans om je vaardigheden op te frissen en te verbeteren, een nieuw dier of onderwater object te zien of nieuwe vrienden te ontmoeten die jouw passie delen.

Elke duik wordt voor jou een nieuwe onvergetelijke herinnering.